PRAKTIJK

Hyundai i30 CRDI Diesel

Praktijklessen volg je in een Hyundai i30 CRDI Diesel, deze auto is voorzien van alle moderne systemen.

De rijlessen volg je in je eigen tempo een rijles duurt 60 min lessen van 90 of 120 min zijn ook mogelijk.

Je kunt starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Rijexamen kun je pas doen vanaf 17 jaar. (www.to2drive.nl)

Bij autorijschool de Bock leer je stap voor stap goed autorijden. Volgens de ‘RIS methode’ . Deze methode is aanbevolen door het CBR en zorgt ervoor dat je als leerling beter voorbereid op examen gaat.

Voordelen:

  • Hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit rijopleiding
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op verkeersdeelname
  • Inzicht in je vorderingen
  • Thuis rijlessen voorbereiden met behulp van een praktijkboek

Klik hier om meer te weten te komen over de ‘RIS methode’.

Tussentijdse toets (TTT)

Voorafgaand aan het rijexamen raden wij je aan een tussentijdse toets (TTT) te doen. Deze toets is een proefexamen die je op ongeveer ¾ van de rijopleiding aflegt. De toets verloopt als een echt praktijk examen en wordt begeleid door een CBR examinator zodat je hier alvast aan kunt wennen. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je daarvoor vrijstelling verdienen voor je rijexamen en het geeft je inzicht in jouw ontwikkelpunten. Hierdoor weet je waar je nog aan kunt werken in de laatste fase van je rijopleiding.

Rijexamen

Het rijexamen duurt 55 min, waarvan 35 min gereden wordt, de examen rit wordt begeleid door een CBR examinator die toets of je vlot veilig en zelfstandig door het verkeer heen kan. Direct na afloop van de rit krijg je in het CBR examencentrum te horen of je geslaagd bent.

Zelf regelen

Om een tussentijdse toets of rijexamen te doen moet je eerst een voldoende theorie examen maken.

Om rijexamen te doen moet je lichamelijk en geestelijk gezond genoeg zijn. Dit checkt het cbr met een Gezondheidsverklaring.

Machtig ons met DigiD. Voordat wij als rijschool het praktijkexamen voor je kunnen aanvragen moet je ons daar eerst toestemming voor geven. Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je persoonlijke DigiD.

Mijn CBR

ONZE AUTO